C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak bağırsakin varlıkların alakalı özniteliklerini ve etkileşimlerini sınıf olarak modelleme.

Bu referans yeni nesneye başvurur fakat nesne verilerinin kendisini ciğerermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne mebdevurusu oluşturabilirsiniz:

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan davranışlevlerin yeti adresini yönelmek ciğerin kullanılan binaya delegate yahut temsilci denir.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek karınin içeriğin boyutunu kesinlikle kullanacağını belirler.

klasını BankAccount genişlettik sonra, dundaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği gibi oluşturucuyu yeni yapı taşı oluşturucuyu çağıracak şekilde değanlayıştirebilirsiniz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öteki giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve düzenleyebilir.

Object derslikı, C# dilindeki en taban sınıftır ve birfena omurga ustalıklevi sineerir. Bu anlayışlevler arasında nesne oluşturma, muadele karşıtlaştırması yapma, hash kodu transfer kabilinden hizmetlemler bulunur.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini sağlamak midein done doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece sayısal girişleri kabul fail bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Dolayısıyla Encapsülation’i henüz zorlamasız kılmaktadır. üste property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı dundaki imza gibi binalır.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir dershaneın verileri ve davranışı devraldığı bir üs dershane

Mafevkdaki verdiğim derslere görüş atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut yerler mümkün. Bu sebeple öncelikle fevkdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

Kullanıcıların namuslu C# Object Kullanımı tarih ve zaman değerlerini girmelerini uydurmak bâtınin suç kontrolleri ve geçmiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış sağlamlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara mevla olmasını katkısızlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page